Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Vasaras nometnes
Publicēts 12. aprīlī, 2013.
Vasara tuvojas! Viens no labākajiem veidiem, kā izmantot brīvo laiku un piedzīvot ko jaunu ir doties uz kādu ārvalstu nometni. Mūsdienās nometnes ir tendētas uz derīgi un kvalitatīvi pavadītu brīvo laiku.

Valodu kursi:
Angļu valoda Lielbritānijā, Šveicē, Īrijā, ASV, Kanādā, Maltā, Turcijā, Čehijā, Jaunzēlandē;

Franču valoda – Francijā un Šveicē;

Spāņu valoda septiņās dažādās Spānijas pilsētās;

Vācu valoda Vācijā un Šveicē;

Itāļu valoda Itālijā un pat Ķīniešu valoda Ķīnā!

Valodu kursi tiek apvienoti ar visa veida sporta nodarbībām pie profesionāliem treneriem. Var izvēlēties programmas pēc vēlmēm:

-Fokuss tiek vērsts uz valodu nodarbībām, sports un aktivitātes notiek pēcpusdienā;

-Fokuss tiek vērsts uz sporta nodarbībām, kas tiek papildinātas ar valodu kursiem;

-Noderīgi kursi – dejošana, fotografēšana, DJ kursi, māksla, modes dizains,  un daudzas citas tēmas. Ja tev ir kāds īpašs hobijs, tu vari pieslīpēt savas prasmes un tajā pašā laikā iepazīt kādu jaunu valsti, tās valodu un kultūru;

-Multikulturāla vide – nometnēs nereti visi nometnieki ir no visas pasaules valstīm. Tā ir iespēja iepazīt cilvēkus no citām valstīm;

-Ērta dzīvošana – nometnieki dzīvo speciālās rezidencēs nometnes kompleksos, tiek nodrošināta ēdināšana, pārraudzība, drošība un viss pārējais, lai nometnieki justos kā mājās.Dažas nometnes piedāvā arī dzīvot pie viesģimenēm – tas savukārt dod iespēju iepazīt vietējās paražas un ikdienas dzīvi, kā arī praktizēties svešvalodu.

Piedalīties nometnē - tas ir kā ceļojums, kura laikā tu būsi ieguvis daudz vairāk pozitīvu emociju nekā vienkārši sauļojoties pludmalē.

Sīkāka informācija par nometņu daudzveidību un iespējām pieteikties skaties Izglītība Ārzemēs mājaslapā! Tev tiks dotas konsultācijas par piemērotāko nometni un palīdzība formalitāšu kārtošanā.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: