Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Jaunieši izvēlas vasaru pavadīt Amerikā!
Publicēts 29. aprīlī, 2011.
Vēlies Uzņemt filmu Holivudā? Baudīt dejošanu kosmopolītiskajā Bostonā? Sērfot saulainajās Kalifornijas pludmalēs? Spēlēt basketbolu Amerikā?

Vēlies Uzņemt filmu Holivudā? Baudīt dejošanu kosmopolītiskajā Bostonā? Sērfot saulainajās Kalifornijas pludmalēs? Spēlēt basketbolu Amerikā?
To visu un vēl vairāk varat izbaudīt vasaras nometnēs jauniešiem!
Populārāka kļūst iespēja vasaru pavadīt Amerikā.

Skolas piedāvā augstas kvalitātes, akreditētas angļu valodas programmas starptautiskajiem studentiem un vasaras sezonā īpašās programmas komplektā ar ekskursijām un dažādiem aizraujošiem sporta veidiem kā sērfošana, basketbols, teniss, kino, dejas un citām aktivitātēm. Visas īpašās programmas ietver sevī integrētās angļu valodas apguvi, ko māca pieredzējuši profesionāļi, aktivitātes notiek speciāli apmācītu instruktoru vadībā un skolas darbinieku uzraudzībā. Papildus pamata programmām par atsevišķu samaksu dalībniekiem ir iespēja piedalīties papildus nodarbībās, ekskursijās un aktivitātēs.

Visos līmeņos tiek attīsta runa, klausīšanās, lasīšanas, rakstīšanas, struktūru un intonācijas prasmes. Angļu valodas apmācība notiek nelielās grupās, valodu apmāca augsti kvalificēti skolotāji, un programmas dalībniekiem būs iespēja sadraudzēties ar studentiem no visas pasaules.

Angļu valoda kursi + Basketbols! Lock Haven University, varat mācīties Angļu valodu un trenēties basketbola spēli. Universitāte atrodas mazā Amerikas pilsētā Lock Haven, Pensilvānijā. Tādas lielpilsētas kā Ņujorka, Filadelfija, Vašingtona, atrodas tikai dažu stundu brauciena attālumā. Pilsēta ir maza un droša.

Kopš 1800. gadiem, kad Amerikā radās basketbols, tas ir piedzīvojis strauju izaugsmi. Trīs nedēļu programma Lock Haven Universitātē (LHU) apvieno ikdienas basketbola treniņus ar angļu valodas nodarbībām kopā ar citiem studentiem no dažādām pasaules valstīm. Studentus trenē universitātes personāls kopā ar LHU vīriešu basketbola treneri – 2003. gada PSAC Rietumu divīzijas treneru Gada balvas ieguvējs. Katru pēcpusdienu trenēsieties metienu tehnikas pilnveidošanā, metienu lēcienā tehnikas pilnveidošanā, apgūsiet individuālās un komandas aizsardzības koncepcijas. Jūsu basketbola spēles iemaņu uzlabošanai, programmai pievienosies vietējie amerikāņu studenti.

Dzīvošana ģimenēs ar brokastīm un vakariņām.
Tāpat programmā ir iekļauta ekskursija uz Filadelfiju, kas ir basketbola kluba 76ers spēlētāja un super zvaigznes Andre Iguodala pilsēta! Papildus slaveno vēsturisko vietu, tādu kā Independence Hall, apmeklējumiem, Filadelfija piedāvā lieliskas iepirkšanās iespējas un citu ievērojamu vēsturisku vietu apmeklēšanu! Jūs varēsiet apmeklēt arī Hershey Atrakciju parku ar aizraujošām atrakcijām un galvu reibinošiem nobraucieniem. Šeit 1894. gadā sāka ražot šokolādi un savu valdzinošo stāstu uzsāka Amerikas slavenākā šokolādes kompānija Hershey's. Nogaršojiet un atvediet arī draugiem!

Būs iespēja apmeklēt DJ Dance Party, State College, Amish Country un, protams, lieliska atvadu balle.
Vecums: 15+
Nometnes ilgums: 3 nedēļas
Sākuma datumi 2011. gada vasarā sekojoši: 26.06. , 03.07., 10.07., 17.07., 24.07.
Programmā 20 angļu valodas stundas nedēļā + sporta vai mākslas nodarbības pēc izvēles 12 stundas nedēļā (basketbols, teniss, fotografēšana, sērfošana, aktiera māksla, kino uzņemšana).
Cena no 2835 USD
Cenā ietilpst: testēšana pirms mācību uzsākšanas un noslēgumā, 20 angļu valodas stundas nedēļā, 12 basketbola stundas nedēļā, Dzīvošana divvietīgā  istabā, Brokastis un vakariņas katru darba dienu; brokastis brīvdienās, Dažādu studentu pilsētiņas piedāvāto iespēju izmantošana, tostarp datoru, bibliotēkas un sporta inventāra izmantošana, Sporta inventārs un piekļuve sporta laukumiem, zālēm un programmām, T-krekls, mācību grāmatas un sertifikāts pēc kursa pabeigšanas, Visu aktivitāšu pilnīga uzraudzība un ekskursijas skolas pārstāvja pavadībā, Atvadu balle, Transfērs uz/no lidostu.

Savus jautājumus, ar norādi Nometnes, variet sūtīt uz e-pastu info@izglitiba-arzemes.lv vai sazināties pa tālruni 67844445.

Sarmīte Makare, SIA „Izglītība Ārzemēs” direktore,
Brīvības iela 93-2, Rīga, Latvija, LV1001
info@izglitiba-arzemes.lv
www.izglitiba-arzemes.lv
Tel. (+ 371) 67844445
Fax. (+371) 67222740

Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: